top of page

FRUITBOMEN

In de particuliere tuin is er vandaag de dag nog weinig kennis aanwezig over fruitbomen. Bij JV tuinwerken is dit anders. Opgroeien midden in een boomgaard en het volgen van verschillende cursussen ligt ten grondslag aan een ruime kennis.

Bij JV tuinwerken kan u terecht voor leifruit, laag-, half- en hoogstam. Tevens ook voor aanplant, snoeien en het bestrijden van ziekten en plagen.

Wij zorgen ervoor dat uw fruitboom de eyecatcher van uw tuin wordt, dat uw boomgaard straalt van levendigheid.

IMG_1072_edited.jpg

AANLEG

Wanneer u uw tuin wil aanleggen, kijken we eerst en vooral naar de oriëntatie van uw tuin en gaan we na met welke grondsoort we te maken hebben. Deze factoren zijn bepalend voor het kiezen van de juiste beplanting. Tegelijkertijd staan we voldoende stil bij de wensen van de klant om tot een voorstel te komen naar ieders tevredenheid. Zowel voor klant als voor plant.

Jef Vereijcken houdt zich bezig met het (her)aanplanten van tuinen, aanleg van gazons en borders.

DSC_0201_edited.jpg

SNOEIEN

Wanneer snoei je, hoe en wat snoei je dan? 


Door goed te snoeien krijgen planten mooie bloemen, een goede groei en vorm. Snoeien op het juiste tijdstip en volgens de juiste techniek zijn essentieel.

Snoeien van vaste planten, heesters, hagen en kleine bomen behoren tot de kern van ons werk.

image-04-12-20-11-08_edited.jpg

ONDERHOUD

Onze kennis van planten, bemesting en de aanwezigheid van specifieke gereedschappen liggen aan de basis van een goed onderhouden tuin, waarvan u elk seizoen kan genieten zonder zorgen.

Zowel voor een volledig, als periodiek onderhoud van uw tuin kan u beroep doen op onze service. Na overleg bekijken we welke onderhoudswerken al dan niet door ons worden opgenomen.

Grass Close Up

BESTRIJDING

Wij zijn in het bezit van een fytolicentie p2, waardoor we gemachtigd zijn om professionele gewasbeschermingsmiddelen toe te passen. Je kan ons contacteren voor onkruidbestrijding, bestrijding van schimmels, insecten en andere plagen op uw planten.

senior-20l--600x450_edited.jpg
Diensten: Kenmerken
bottom of page